Jednou na tohle asi budeme vzpomínat

14. 3. 2018 20:34
Rubrika: Nezařazené

Jedeme od příbuzných domů. Kurtujeme děti do sedaček. Větší brečí, protože nikam nechce jet, menší brečí, protože je z celodenního ležení unavené.

Jedeme. Větší brečí, protože nemá rádo tmu. Rozsvicujeme v autě. Dítě je rádo, až z toho upustí plastovou žirafu, kterou drží poslední týden víceméně nepřetržitě v ruce. Začne brečet, že žirafa spadla. Říkáme mu, že teď nemůžeme zastavit a hledat žirafu. Brečí, protože nemůžeme zastavit a hledat žirafu. Pak konečně zastavíme a najdeme žirafu. Brečí, protože mu došlo, že si s sebou nevzalo oblíbenou šálu s pejskem.

Obdobně dalších třicet minut. Když křičí větší dítě, nemůže spát menší dítě, takže také křičí.

Se směsicí vzteku a vyčerpání drtím v prstech volant a přemýšlím, jesti ho strhnout do zdi nebo zastavit, odejít do nejbližšího lesa a už se nikdy nevrátit.

Obdobně manželka.

"Hm", říká, "jednou na tohle možná budeme vzpomínat jako že to bylo hezký... Ale ted je to dost hrozný teda."

Zobrazeno 1170×

Komentáře

maxmilianrex

Tak to je někde chyba. Nám se to líbilo a jsou na to vzpomínky moc krásné. Ale je fakt, že v té době nebyly tolik sociální sítě a měli jsme jiné radosti, než každou hodinu býti na Signálech. Vše je naše volba, a když je pro vás řev v autě, docela prima, tak je mi vás líto. To myslím upřímně.
A znovu, píšu, cestování vlakem s pěti dětma, je lepší,než auto.

Zobrazit 19 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio