Hlášení

6. 2. 2018 19:09
Rubrika: Nezařazené

Jen stručně. Za poslední tři dny tato setkání:

  • Starosta miniměstečka. Léta za malý plat trpělivě řeší denní problémy a stížnosti občanů, současně organizuje hasiče, fotbal, oslavy v hospodě. Lidský, stále pro každou legraci.
  • Paní X. Pracuje ve škole, ale hlavně se na vesnici chytla práce s dětmi. Takže organizuje karnevaly, jarmarky, sport a kdovíco ještě, co dřív v obci nebylo. Nejen že to vymyslí, ale dá tomu hodiny a dny času na přípravu a všechno dotáhne do konce. Díky akcím pro děti se v obci pak znají a kamarádí i dospělí.
  • Maminka z vedlejšího vchodu. K smrti nerada jedná s úřady, ale protože chce, aby hřiště u našeho domu bylo lepší, tak soustavně jedná s nevstřícnou radnicí. Organizuje také kroužky, kde si městské děti hrají v přírodě a seznamují se se zvířátky, kytkami a jinou havětí. Všechno víceméně bez nároku na odměnu.

Proč tohle píšu? Mám chuť křičet, že takoví lidé tady jsou - a je jich opravdu hodně, jen jsou nenápadní. Neřvou do světa své názory, protože to prostě nemají zapotřebí. Pojďme se jimi alespoň maličko nakazit a svět bude parádní. Já vím, je to naivní, ale alespoň trochu by to změnit šlo...

Zobrazeno 4819×

Komentáře

amperijas

no jsem rada zítra v jak vystoupim s autobusu tak pojdu na nakup do Albertu budu dělat tu buchtu ale babičku jsem muzela uklidnit že nebudu ale jen at nemá strach ale budu jak napsala vedle mám dvě šikovné cukrářky nebo jednu vyučenou takže nebojím strýct pro dojede ale kdy když napadne sních nejde ani do práce má dělat až v Hulíně jak pojede pro jesli půjde do prace stejně prazdiny tak pojede až o třište na tři on pro dojede že tašky dvě tak já koupím jen něco koucourkovi granulové a Ježíškovi dvájrát ružičky a od 16.3.2018 jen noveny rovná se Fastinku kapky jinak vyborně jesli nebude sních jedu až uh.brodu v jednu hodinu nasledanou petra nevařilová
Odpovědět
O webu

* Základní informace, autorizace
* Pravidla používání
* Novinky
* Technická podpora
* Fórum signály.cz

Jak podpořit

* Podpořte signály.cz, z.s.

signály.cz, z. s.

* O spolku
* Realizační tým
* Reklama
* Sponzoři a partneři
* Kontakt
* Slovo na den


Tento komunitní web provozuje spolek signály.cz, z. s. za podpory Sekce pro mládež ČBK a AKSM

© 2007–2018 signály.cz, z. s.
na jedné ~ vlně

amperijas

No už davno na Pradislkach no budu až do utery

Zobrazit 38 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio