Zabraňte gender lobby převzít kontrolu nad světem!

25. 8. 2016 17:30
Rubrika: Nezařazené

Reaguji na tenhle článek.

https://janbalik.signaly.cz/1608/moznost-zastat-se-rodiny

a na tento web odkázaný v článku:

http://www.petice-adopce.cz/

Chcete následovat slova papeže Františka? (Toho přece máme všichni rádi!). Chcete ochránit skvělý, staletími prověřený model rodiny?

A nebo snad chcete podlehnout zlé, svět ovládající LGBT lobby, jejíž jedinou touhou je tento model rozbít? Zrušit maminky a tatínky a nahradit je něčím fuj? A děti, pomyslete na děti!

Nechci se teď vyjadřovat ke konkrétnímu návrhu zákona, to je věc pro diskusi. Nechci, aby si cizí dítě mohl adoptovat homosexuální pár (to ale v zákonu vůbec není), nijak by mě naopak nevadilo, kdyby mohlo být dítě, které má jen jednoho rodiče, právně osvojeno i partnerem tohoto rodiče tak, aby ho mohl např. zastupovat na úřadech nebo dostávat informace o jeho zdravotním stavu. Nechci ale být konkrétní co se týká znění zákona, ten se určitě nechá napsat úplně dobře, ale také úplně blbě. 

Nelíbí se mi hlavně tohle vytváření zlého nepřítele, proti kterému je třeba bojovat všemi způsoby. Navíc tónem a stylem, který bych čekal spíše na Haló novinách.

Nelíbí se mi vyvolávání nevraživosti vůči homosexuálům. Navíc ve stylu "každého respektuji a proti homosexuálům nic nemám, ale tady je taková studie, která ehm, ukazuje že můžou za šíření HIV, víte, já nic nenaznačuju, ale na každém šprochu... máte děti, žejo, a nebojíte se o ně?". 

Nelíbí se mi kombinace dovolávání se křesťanských principů spolu s jasnou podporou konkrétních velmi pochybných politiků. 

A ještě dvě poznámky.

Na webu je sekce "Vyjádření osobností". Je jich tam pět. Je samozřejmě otázka, jestli lze za osobnosti v oblasti tradiční rodiny považovat Michala Semína a zpěváka Viléma Čoka, ovšem jak chce za tradiční rodinu bojovat Tomio Okamura, který se rozvedl a žije současně s manželkou a o dvacet let mladší milenkou, to je mi fakt záhadou.

Prague Pride. Před pár lety atrakce, která po letech už nezajímá nikoho kromě katolických ultras a Václava Klause mladšího. Ti se každý rok ozvou a přehlídce tak v době okurkové sezóny zajistí alespoň tu minimální publicitu, kterou může dostat stále stejná neustále opakovaná chůze lidí v kostýmu z centra na Letnou. Fakt existují lidé, kteří se tohohle bojí?

Takže asi tak, konec výkřiku. Nedá se někde podepsat petice proti té zmíněné petici?

Zobrazeno 1716×

Komentáře

Hrabosh

Knihu jsem pouze prolistovala, ale byly mi prezentovány nadšeným čtenářem některé zajímavosti knihy. Například, že homosexuálové mají vyšší procento sebevražd, což prý ukazuje na zvrácenost jejich orientace. Pokud jsou všechny závěry této knihy takto průzračně jasné, tak mě to děsí (podobně jak odkazovaný rozhovor).

BBB1

Knihu jsem prolistoval, ke stažení např. tady (ehm, hned za knihou "Henry Ford, mezinárodní Žid" a knihami o iluminátech). http://www.nwoo.org/kestazeni/
Upřímně fakt nechápu, jak mohla někoho oslovit. Z mého pohledu je to rozvleklé blábolení, kde za zmínku stojí:
Konspirace kam se podíváš. EU, OSN, Spojené státy. Všichni se strašně moc zničit naše rodiny a z našich dětí udělat sexuální mostra, ideálně už od jeslí.
Předstírání vědecké úrovně uváděním množství zdrojů. Jenomže většina je buď z názorově spřízněných zdrojů, nebo jsou vytrhané z kontextu.
Demagogie typu "Tady máme jednu blbou knihu o sexuálním vzdělání. Je na ní špatné to a to a to. Z toho vyvozujeme, že sexuální výchova je špatná věc." Logickou chybu si, laskavý čtenáři, najdi sám...

Zobrazit 22 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio